lørdag 11. august 2012

Hyttedrømmen lever ennå...

....det er bare mange ting som må på plass før vi kan gjøre drømmen til virkelig. Så inntil vi har dette på plass er det tid i massevis til å drømme og planlegge.

Forrige helg var vi på Sandhornøya for å se etter at anleggsveien vi ba om å få laget opp til tomta var lagt på rett plass og at alt ellers var i orden.
Veien var bra den :) og fullt kjørbar!




















Vi har gått bort fra Saltdalshytta, da det viste seg at et byggesett ala det vi ønsket oss ble litt i overkant dyrt. Derfor har vi bestemt oss for å tegne litt selv. Vi ser på flere hytter, klipper og limer ideer, og til slutt kommer vi nok fram til hvordan vi vil ha det.

Jeg har brukt Ipaden og tegnet litt....



Dette er sånn vi ser for oss at hytta blir, per i dag. To hytter satt sammen med ca en meter i høydeforskjell. Over den nederste hytta blir det en hems med trapp opp fra den øverste hytta. På denne måten får vi utnyttet plassen max.
I den nederste hytta blir det tre små soverom, et bad og et vaskerom i tillegg til gang og vindfang. i den øverste hytta blir det et stort soverom/kontor, stue og kjøkken.
  






2 kommentarer:

Ulltråen`s Kaosheim sa...

Åj åj åj for en lekker hytte dere får til slutt. lykke til i resten av prosessen

Solrun sa...

Hei hei silje. Kos å se deg på Artic :) Så da måtte jeg jo titte inn her. Ser ut til å være ei flott hytte dere har tegna. Lykke til! Klem